Utomhusfärg

Om du ska måla din träfasad så hittar du Flügger fasadfärg Wood Tex hos oss och finns i olika utföranden beroende på hur din fasad ser ut. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt typ av färg till din fasad. Färgen är svanenmärkt vilket innebär att den är skonsam både för dig, miljön och ditt trä. Om du ska måla nytt trä så har vi grundolja och grundfärg. Är din fasad betong eller puts så har vi en färg som heter Facade Resist. Denna färg passar även till sockeln på ditt hus.

Till fönster och dörrar har vi Flügger Window, en lite hårdare färg som tål mer påfrestningar från väder. Passar även bra till utemöbler osv. Om man vill ha ett gammalt svenskt utseende på sina byggnader finns Flügger Rödfärg i röd och svart. Vi har även Falu rödfärg. För ditt staket har vi färg, olja eller trälasyr. Som vi kan bryta i vilken kulör man önskar. Är ditt staket av järn har vi Flügger metallfärg Metal Pro.

När våren kommer och det är dags att olja in altanen har vi träoljan till det. Går att bryta i olika kulörer. Andra alternativ är SiOO:x altan eller Jape Ytskydd.

Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt!

Ett urval av vårt sortiment