Essentials – Sandberg Wallpaper

Denna kollektion från Sandbergs Wallpaper innehåller milda mönster och färgtoner som ger en levande känsla samtidigt som de harmoniserar och kompletterar mer uttrycksfulla mönster. På bilden ser du Rand Misty Blue. Mixa och matcha tills du hittar rätt kombination!

 

Linsåpa från Allbäck

Nytt i butiken från Allbäck! Linoljesåpa att skura altanen med, eller städa och behandla inomhus med. En mångsidig produkt! Vi har både skurdukar och olika slags borstar till. Välkomna in!

Vad ska man göra med sin altan nu på våren?

Ja detta är en sak många funderar på. Men vi rekommenderar att varje år tvätta altanen och kanske även behandla om det bildats alger eller mögel på ytan. För att sedan lägga på lämplig ytbehandling för att skydda.

Läs mer utförligt hur du gör här. 

Vi har träolja, antingen färglös eller pigmenterad i nästan vilken kulör som helst. Vi har även lite olika slags kiselbehandlingar, som gör ytan sådär silvergrå och len.

En del vill behandla med såpa. Isåfall har vi en trallsåpa, färglös eller vitpigmenterad för ljusare resultat.

Välkommen in så berättar vi med!

Träolja

Nästa vecka bjuder på fint vårväder så nu kan man ge sig ut och verkligen förbereda inför sommaren. Vi har alltid extra bra pris på våran träolja såhär års. Går att få pigmenterad om man så vill.