Rengöring

När det är dags att tvätta fasaden på huset har vi allt för det. Om det finns grön påväxt är det bra att behandla med Flugger facade Anti-Green eller Jape Grönfri. Speciellt innan ommålning. Om det finns någon annan slags påväxt och du inte vet vad det är så är du välkommen in till oss så kan vi hjälpa dig.

Innan du målar huset är det bra om all smuts är borta. Med Flügger Facade Clean blir jobbet enkelt. Påför med en tryckspruta, låt verka, skrubba bort och sedan skölj bort noga med vatten. Låt torka innan målning. Om man bara vill underhållstvätta fasaden så späder man lösningen med bara mer vatten. Vilket kan vara bra att göra då och då, så man minskar risken för påväxt. Vi har fuktmätare att köpa eller låna om man vill kolla fuktigheten innan målning så man är säker på att träet är torrt.

Till våren när livet på altanen börjar kan det vara bra att se över hur den ser ut. Påväxt kanske behöver behandlas, tvättas bort och sedan kan altanen behöva oljas in så är man redo för sommaren. Vi har Flügger Trallrent och Jape Trä-rent som är bra tvättprodukter för din trall.

Borstar och verktyg till dina projekt finns hos oss. Om du köpt en finare pensel eller rulle du vill behålla så kan vi rekommendera våran penseltvätt. Tvätta noga med penseltvätten och skölj av eller låt penseln stå i en glasburk med penseltvätt en stund. Vi har målartvätt för dina projekt inomhus. En målartvätt tvättar och mattar ner ytan du ska måla så färgen får lättare att fästa vilket kan vara bra för bättre resultat.

För påväxt inomhus har vi lite olika beroende på vad du har för slags alger eller mögel. Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi har även alla slags rengöringsprodukter för städ och fix inomhus. Allt ifrån kalkbort, spissvärta, textilschampo, ugnsrent, impregnering, golvvård och propplösare mm.

Ett urval av vårt sortiment